Nou, Natural, Național


          Sincer, la ce vă duce gândul când auziți aceste trei cuvinte: nou, natural, național? Sunt sigură că fiecăruia dintre voi i-a trecut măcar o secundă prin minte produsul ce ne caracterizează cel mai bine pe noi românii! Dar să nu ne pripim și să încercăm să le dezbatem pe rând, deoarece este un brand extrem de puternic, ce dăinuie de peste un secol piața de desfacere, fie că este din România,  America de Nord, de Sud sau Asia.

          Nou
          Un factor important  în menținerea unui brand pe lista preferințelor pe o piață cu o competiție acerbă îl constituie noutatea. Ce mă atrage este faptul că acest brand se reinventează mereu într-un mod unic, păstrând aceeași calitate și prospețime a ingredientelor principale. Ține cont de nevoile noastre și este constant în cerințele și tendințele pieței! Mai mult chiar, îți recomandă cele mai bune produse de îngrijire, printr-un test efectuat on-line pe site-ul propriu! Este o marcă completă de îngrijire pentru întreaga familie, oferind senzația de catifelare și lăsând o piele hidratată și frumoasă! Pont: în fiecare miercuri, până pe 17 aprilie 2017, oferă promoții fulger și ore pline de farmec...Hmmm, deja cred că ați intuit ceva! Vă mai dau un indiciu:

          Natural
       Când afirm acest lucru despre produs, o fac cu certitudine! De ce? Deoarece deține un portoliu de 25 de brevete, având ca scop principal realizarea unor produse de uz cosmetice cu ingrediente naturale, efectele benefice ale acestora fiind dovedite prin teste de eficienţă profesionale. Important pentru mine, atunci când achizitionez un produs cosmetic este respectarea legislației europene în domeniul produselor cosmetice şi chimico-casnice. Acest lucru vă sfătuiesc și pe voi să-l faceți, deoarece veți avea garanția unui produs original și autorizat. Recunosc că îmi pasă să mă îngrijesc, dar ce consider prioritar sunt repercursiunile asupra mediulu înconjurător ale produsului utilizat. De aceea,  folosirea ingredientelor din materii prime sigure pentru mediu, dar și sănătatea mea, constituie elementele primordiale ce-mi dictează alegerea produsului de îngrijire. Tot ce pot să vă spun este faptul că acest produs se încadrează perfect în aceste norme! Vă sună deja cunoscut?

          Național
          Părerea mea despre produsul românesc autentic este unanimă, deoarece și mama și bunica, l-au fost folosit generații la rând, dăruind decenii întregi de frumusețe și încredere femeilor din România. Dar nu numai atât! Gradul de satisfacției al clienților a rămas constant și ridicat peste ani, revoluționând prin produsele sale inovative. Au conceput elixirul tinereții, 100% românesc, împreună cu Dr. Ana Aslan pentru femeile de aproximativ 40 de ani, ce prezentau primele semne de îmbătrânire! Renumele brandului s-a făcut cunoscut peste hotarele României, astfel ca vedete precum Charlie Chaplin, marele Pablo Picasso sunt doar câteva din personalitățile despre care se spune că ar fi folosit produsele respective.
          Este imposibil, dacă ești născut și crescut în spirit românesc, să nu fi intuit deja despre produsul cosmetic autohton ce dăinuie de generații întregi pe listele preferințelor!

          Natural, Nou, National = Farmec!

          Sunt doar trei cuvinte care pentru mine funcționează perfect, mai ales în domeniul produselor de îngrijire a pielii! Interesant este faptul că deși firma Farmec este una din cele mai longevive și de încredere mărci complete pentru întreaga familie, reușește să mă surprindă într-un mod plăcut de fiecare dată prin combinații prietenoase pentru pielea mea, în care cuvântul calitate primează.
          Am descoperit recent noua gamă Farmec, având ingrediente naturale, pe bază de ulei de argan. Descoperit în Maroc, lichidul de aur în ingijirea pielii și părului, a fost introdus în cremele antirid ale mărcii Farmec. Știut este faptul că propriețățile sale sunt cu adevărat dovedite, iar această combinație inedită de ingrediente calitative, mă ajută să înclin balanța în topul preferințelor către acest produs. Factorul decisiv în alegerea mea este faptul că este fără parabeni și hipoalergenic. O calitate excepțională a produsului, aducând un aport excelent nutritiv, regenerant și restructurant! În lupta cu radicalii liberi ai vieții noastre cotidiene, vitamina E existentă în produs, constituie un aliat de nădejde, având un efect antioxidant deloc de neglijat!
          Dar nu numai aspectul tenului ne interesează să-l îngrijim, ci și aspectul mâinilor! Astfel, când descopăr o gamă care satisface pe deplin cerințele mele, încerc să devin fidel gamei complete. Pentru îngrijirea mâinilor, am ales să folosesc după fiecare contact cu apa, deoarece pielea mea devine uscată, crema de mâini și unghii cu argan. Extrem de nutritivă și accesibilă la preț, oferă doar avantaje depline, devenind un produs care nu trebuie să lipsească din ritualul de îngrijire al oricărei femei sau oricărui bărbat!
          Gama Farmec nu se rezumă doar la o singură combinație de produse când e vorba de noutate! Este extrem de diversificată aducând o notă de prospețime prin combinația ingredientelor cu extractul de orhidee. Dacă adori plantele exotice, poți încerca acum gama cu extract de bambus, o combinație extrem de interesantă, menită să satisfacă și cele mai exigente gusturi! Mai mult, dacă preferi plantele autohtone, Farmec îți oferă noua gamă cu extract de urzică și grâu. Combinații multiple, raport calitate-preț excelent!  Cred că Farmec oferă alternative multiple, ecologice și accesibile tuturor, astfel încât îngrijirea personală să fie un mod plăcut pentru întrega familie!

          Data viitoare când pleci în lume, ia cu tine și dăruiește Farmec, un produs cosmetic autentic românesc! Nici nu știi cât înseamnă pentru cei plecați de mult timp de acasă sau câți prieteni noi o să-ți faci prin produsul revoluționar pe care o să-l descopere! Pentru mine nu e doar un simplu produs cosmetic, e tradiție, perseverență și reinventare continuă. Poate fi cea mai catifelată și hrănitoare emblemă a unei lecții de viață, pe care consider că fiecare dintre noi ar trebui să ne-o însușim. Fidelitate față de adevăratele valori autentice, capacitate de a redescoperi de fiecare dată frumusețea pe chipul unui om și faptul că nu trebuie doar să visezi, ci să acționezi într-un mod nou, natural și autentic național! Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.

Sursă foto: Super Blog și Farmec

Comments

Popular Posts