Doar zece pași, pentru a avea piscina ideală!

 

- La ce te gândești primă oară când vezi o piscină?

Andreea, 9 ani: Pot face băiță toată ziua și ar încăpea toate jucăriile mele acolo!
Cristi, 17 ani: Distracție cu băieții la piscină, muzică tare și fete frumoase!
Adriana, 38 ani: Relaxare cu o carte bună, lenevind la soare!
George, 40 ani: Petrecere cu familia și prietenii.

                           -- Cum arată piscina visurilor tale?

Andreea, 9 ani: Verde și cu mulți fluturași mari și colorați!
Cristi, 17 ani: Mi-e indiferent ce culoare are, dar să fie încăpătoare astfel încât să pot înota cu prietenii. 
Adriana, 38 ani: Priveliștea contează pentru mine foarte mult, deoarece îmi place să mă relaxez în liniște.
George, 40 ani: Cel mai important: să fie amplasată în apropierea unui grătar, unde o familie de patru persoane și prietenii săi să petreacă timp frumos.

       Constat că în funcție de vârstă și interese, piscina a încetat de mult timp să mai fie doar un loc decorativ sau productiv. A ajuns să fie un loc ideal de petrecere a timpului liber, de dezvoltare personală, de distracție sau loc de socializare între prieteni.
    Dar știi ce este mai relevant? Faptul că mulți își doresc o piscină, dar consideră acest fapt un vis ce se poate îndeplini doar într-un viitor  îndepărtat. Anul acesta mi-am propus să „iau taurul de coarne” și să profit de oportunitățile ce apar, pentru că ele nu bat de două ori la ușă! Așadar, pe 2017, fără regrete, ci doar visuri împlinite!

          Cum să-mi îndeplinesc visul de a avea piscina ideală , în doar zece pași!
1.     Degeaba visezi, dacă nu acționezi!
Mi-am stabilit prioritățile și un plan de acțiune în stil propriu și profesional!

2.   Studiu de fezabilitate
Stabilirea locului de amplasare
După stabilirea votului unanim privind amplasarea viitoarei noastre bijuterii, am calculat cu aproximație dimensiunile adecvate pentru a se încadra pe deplin spațiului și cerințelor noastre. Media acesteia a fost 5x4x1,2, fiind perfectă pentru familia mea!

3.   Munca de cercetare
Căutarea unei piscini pe site-uri profesionale
Dacă inițial căutam on-line doar piscină, am fost încântată să descopăr Agua.ro, firmă cu un randament calitate–preț excelent, ce se ocupă de la produse pentru tratarea apei, sisteme de filtrare și curățare și până la piscine propriu-zise.


4.    Alegerea modelului adecvat personalității mele și a celor din familia mea. Cam greu, dar cred că am reușit să ajungem la un compromis. Noul model de Piscină Azuro V3 4,6x1,20m! În plus, pachetul contine pe lângă piscină si un skimmer Azuro, un echipament de aspirație, ce captează statul superior de apă. Modelul de piscină ales, ce necesită un volum de apă de cca 20 m3, îi încântă pe toți cei din familie și ne apropie de îndeplinirea visului nostru.



5.     Comandă!
Îmi plac site-urile fiabile, unde poți găsi ușor, pe aceeași pagină, imaginea produsului, informațiile aferente, prețul, durata de livrare și telefonul, în caz de ai nevoie de ajutor, fără a fi nevoit să navighezi spre alte pagini, fapt ce de multe ori suprimă plăcerea de a cumpăra. Recunosc că la acest capitol agua.ro excelează, lăsându-mi o impresie extrem de bună privind profesionalismul firmei. Modalitațile de comandă variate: online, telefonic sau prin e-mail, îți permit ușor să adaugi în coșul de cumpărături pe lângă pachetul piscină și skimmer și accesoriile necesare montajului complet precum scări acces piscină, sistem de filtrare a apei sau poți opta pentru panou solar de încălzire a apei, ce ridică temperatura apei cu 3-8 grade C la o singură recirculare.


6.   Transportul
Transportul nu mai reprezintă din start nicio problemă pentru mine, deoarece, la cumpărături peste 500 de lei, transportul este gratuit, realizându-se cu firma de curierat Dragon Star. Un factor decisiv și important pentru mine îl reprezintă faptul că Agua.ro este un brand ce garantează originalitatea produselor comercializate, precum și prețuri competive, însoțite de cele mai bune oferte în domeniu.

7.     Montajul
Livrarea piscinei durează, în medie, 7-10 zile lucrătoare, deoarece se realizează la comandă, timp ideal în care pot stabili dacă piscina va fi introdusă în pământ parțial sau complet. Optând pentru o piscină supraterană de calitate, variantele sunt multiple, deoarece este confecționată din materiale rezistente, tratate pentru a rezista in timp. Pentru a nu avea surprize ulterior pentru partea mecanică de montaj, apelez la specialiștii în domeniu și sfaturile lor de pe site-ul Agua.

8.   Tratarea și întreținerea apei
Este extrem de importantă pentru mine, dar nu este cazul să îmi fac prea multe griji! Sincer, apreciez extrem de mult când pot găsi într-un singur, piscina ce mă interesează, precum și substanțele ce stabilesc compoziția optimă a apei, însoțite de sfaturi avizate ale specialiștilor în domeniu! Astfel, am descoperit că Agua oferă de la produse profesioniste de curățare, avizate de Ministerul Sănătății, până la sisteme automate de tratare a apei. Mai mult chiar, poți deveni chiar tu expert, deoarece poți achiziționa dispozitive cu ajutorul cărora poți măsura pH-ul, care în mod normal ar trebui să fie alcalin între 7,2-7,6, clorul liber, clorul total, alcalinitatea și stabilizatorul de clor. 

9.   Intreținerea.
Aspirarea și curățarea piscinei este acum o joacă de copii! Navigând pe site, am descoperit două variante posibile cu sistemele manuale și roboții de întreținere ai piscinei private.




Igiena piscinei este foarte importantă, parte de la care nu trebuie să facem abatere nicodată! Odată achiziționată, curățarea ei trebuie făcută zilnic de gunoaie și alte impurități. Curățarea și tratarea filtrelor, precum și spălarea piscinei, se face după golirea totală a piscinei, realizându-se săptămânal cu instrumente și produse adecvate, pentru a preîntâmpina eventualele neplăceri ulterioare.
  Ideală ar fi achiziționarea unei prelate solare Plus, pentru a evita pătrunderea impurităților, a reduce semnificativ evaporarea apei și a dispune de o protecție sporită la ultraviolete. Dacă dis-de-dimineață îți dorești să înoți, nu vei avea parte de niciun disconfort termic, deoarece această prelată păstrează căldura în piscină în timpul nopților reci.
10.                      Să înceapă Distracția!
Piscina e simbolul verii! Dă startul la distracția pe care ai așteptat-o cu nerăbdare! E locul unde te regăsești și-ți oferă modalități multiple de a realiza lucruri la care poate doar ai visat! Indiferent că e vorba de o întâlnire între prieteni, sport, bălăceală în zilele toride sau relaxare totală, consider că reprezintă modalitatea ideală de petrecere a timpului liber!



           Știm că fiecare dintre noi nu are o experiență completă în ceea ce privește modalitățile de explorare a potențialului nostru. Câteodată e nevoie de un singur impuls, indiferent de forma acestuia, pentru a ne ajuta să facem lucruri incredibile, la care până atunci doar visam! Îndrăznește și tu să ai parte de o experiență inedită în vara acestui an și să-ți achiziționezi piscina mult visată! 

        Sfat: pentru a beneficia de satisfacție garantată, apelează la profesioniștii firmei Agua.ro pentru echipamente, produse de calitate și nu în ultimul rând pentru sfaturile lor privind întreținerea corespunzătoare a modelului ales! 

Comments

Popular Posts