10 motive pentru care ar trebui să te delectezi cu Share your box!


          Cum ar fi dacă am încerca să degustăm, măcar ocazional mâncarea fiecărei zone de pe acest glob? Marele nostru câștig ar deriva din înțelegerea culturii și ritualurilor ce decurg în timpul servirii bucatelor specifice regiunii respective. Știm noi oare despre valențele lor curative, de ce preferă anumite produse sau cum să respectăm întocmai obiceiurile lor culinare?
          Indiferent de naționalitate, ajungem să fim o comunitate în mediul on-line, împărtășind aceleași interese, grup de prieteni reali sau virtuali. Asemeni unei familii, ne împărțim reciproc sentimente, noutăți, care inconștient ne creează de multe ori o dispoziție preponderent echivalentă cu notificarea primită. Conectată permanent la cuvântul inovație în orice domeniu, îmi permit să vă aduc la cunoștință noul mod de delectare gastronomic împreună cu prietenii sau famila.
          S-a dat startul la grătar, îmi vor spune mulți! E posibil. Dar vă întreb: Nu vi se pare clasică ideea? Nu vrei să încerci ceva nou? Ce am observat  în ultimul timp este faptul că din ce în ce mai mulți români,  au devenit fani ai mâncării chinezești.

          Vestea cea mare pe care vreau să o share-uiesc cu voi este noul brand al WU XING, Share your box! Ce înseamnă? O combinație apetisantă, amestecată  în stil chinezesc de carne, legume, fructe, noodles și sosuri, toate la cutie, pe care poți să le savurezi oriunde, oricând!
          Știți de ce îmi place noua mâncarea chinezească Share your box? Sunt cel puțin 10 motive pentru care ar trebui să mănânci măcar o dată mâncare chinezească!
1.     Arta gastronomică chineză este parte integrantă a unei culturi, pe care îmi place să o înțeleg și să o respect. Cumpătarea este cuvântul de ordine, fapt demostrat și de specialiști, deoarece putem avea o viață sănătoasă, savurând pe îndelete o masă cu ajutorul bețișoarelor în aproximativ jumătate de oră!
2.    Pentru că e motivul ideal de a ne întâlni cu toți prietenii, familia! Oricine poate petrece timp frumos alături de noi!!! Toți pentru Share your Box și Share your Box  pentru toți!
3.   A împărți cu prietenii sau cei dragi, de la cele mai mici bucurii până la masa servită împreună, a fost dintotdeauna un prilej de sărbătoare. Acum, cu noua mâncare chinezească poți degusta combinații inedite, cu diferite senzații gustative, împărțind cu ceilalți noua mâncare chinezească!
4.    Sosurile mâncărilor au o originalitate aparte. Dacă nu știați, ketchup-ul este originar din cultura gastronomică chineză. Inițial a fost folosit pentru asezonarea mâncării unui pește, Ke-tsiap.
5.     O masă consistentă în tradiția chinezească are în jur de 20 de sortimente de mâncare. Poți face și tu același lucru cu noua Share your box! Fiecare mesean se servește din cutia celorlați, făcându-și combinația preferată. Însă mare atenție să aveți! Să nu răscoliți cu bețișoarele prin mâncarea celorlați, deoarece în tradiția chineză e semn de rău augur, însemnând „săpatul mormântului!”
6.  Ai gustat din Share your box și nu-ți mai vine să te oprești! Sfat: să nu străpungeți cu bețișoarele bucatele, deoarece se consideră în cultura Chinei o atitudine nepoliticoasă față de cei aflați la masă.
7.     Legenda spune că filozoful Confucius, ar fi fost cel care ar fi introdus bețișoarele în ritualul zilnic al chinezilor, pentru a înlătură orice forme de asociere cu violența a tacâmurilor utilizate de restul culturilor. Așadar, dacă vrei să fii maestru în arta culinară chinezească, învață mai întâi cum să folosești betișoarele!

8.    Mâncarea chinezească e atât de bună, încât îți vine să mănânci tot! Dacă vrei să respecți cultura gastronomică din China, lasă câte ceva în farfurie. Dacă vei consuma absolut tot, e un semn că nu te-ai săturat, ceea ce este extrem de neplăcut pentru familia gazdă!

9.    Mesele festive  în familie sau de afaceri din China durează în medie cam două ore. Este un prilej extrem de îndrăgit de savurare a mâncărurilor, dar mai ales de socializare. De asemenea, a dori să cunoști ce înseamnă cultura Chinei este considerat un semn de prietenie.
10.   Dacă faci comandă on-line, prin noua aplicație Wu Xing, disponibilă pe IOS sau Android , ai reducere 15% pentru Share your box!


          Te provoc! Du și tu vestea mai departe! Descarcă aplicația din Google Play sau App Store și share-uiește cu cine vrei, cât vrei noile  mixuri chinezești la cutie! Nu ezita să-mi  împărtășești părerea ta!

Sursă foto

Comments

Popular Posts