Fii Cool Cu Freon-auto!


Primăvara este pentru mine un anotimp al reînoirii,  pe toate planurile! Știați că strămoșii noștri geto-dacii celebrau începerea noului an pe data de 1 Martie ? Era momentul optim pentru curățarea gospodăriilor, se reînnoia totul, dar cel mai important se reaprindea focul în vatră, menținut pe toată perioada anului. Pornind de la curățenia sufletească și terminând cu cea a locuinței și mașinii, curățenia de primăvară  reprezintă o parte din aceste ritualuri, pe care le practicăm și în zilele noastre.
 Igienizarea mașinii reprezintă o prioritate pentru mine,  atenția maximă acordându-i instalației de aer condiționat, din motive de confort termic și îmbunătățirea aerului inspirat. Sunt complet dependentă de aerul condiționat, datorită schimbărilor  climatice. Nu am realizat importanța alegerii unei mașini dotată cu aer condiționat până când nu am avut plăcuta ocazie de a circula cu mașini fără instalație de aer conditionat. Căldură mare, « mon cher » !Parol că fiecare dintre voi a trecut măcar o dată în viață printr-o experiență similară! O reală plăcere, mai ales când afară sunt peste 40 de grade la umbră! Retrospectiv privind lucrurile, eu zic că sunt două aspecte complementare : Partea pozitivă este că dacă îți face plăcere să faci saună în propria-ți mașină, nicio problemă ! Partea mai puțin plăcută e o zi agitată, cu nervii întinși la maxim și în  parametrii nu tocmai optimi de funcționare!Verdictul meu? Prețuirea ulterioară a loialei mele mașinuțe, cu aer condiționat a fost peste măsură !
De aceea, om pățit, anual mă organizez preventiv. Nu îmi doresc să intru în panică, mai ales atunci când temperatura crește brusc afară și furnizorii sunt supraaglomerați. Așa că în fiecare an admirând copacii prospăt înfloriți, mă gândesc că vara e pe aproape. Chiar dacă în anul precedent am facut  încărcarea aerului conditionat cu  freon auto, asta nu mă face să privesc detașată situatia și apelez la servicii profesionale de igienizare a mașinii. Prioritare în  ritualul meu de întreținere al mașinii sunt curățarea AC, schimbarea filtrului de polen, eliminarea mirosurilor din instalația de aer condiționat și reîncărcarea cu freon după necesități. Nu aștept ca mirosul greu din mașină să fie semnalul meu de igienizare al mașinii, ci igienizez pentru eliminarea bacteriilor, a mucegaiului și a ciupercilor care se formeaza în instalația de aer conditionat a autovehicululu. În fiecare an încercăm ceva nou.

Anul acesta am descoperit freon auto București, ce mi-a captat interesul și vă împărtășesc câteva detalii menite să facă diferența calitătivă.

1.      În primul rând reîncărcarea cu freon auto și igienizare aer condiționat auto se poate face și la domiciul clientului. Un avantaj principal aș spune pentru mine ce îmi salvează timp prețios ;
2.       Încărcarea se face cu cu agent refrigerant R134a ;
3.       Elemetul distinctiv ce prezintă importanță este prețul de încărcare cu freon: în luna martie, 95 lei, iar cel în regim de urgență la domiciliu,
149 lei ;
4.      Preț promoțional de 49 lei în luna martie pentru igienizare instalație aer condiționat ;
5.      Serviciu complet AC: schimb freon si igienizare instalatie la 149 ron în martie;
6.      Firma oferă pentru fiecare mașină consultanță gratuită de specialitate ;
7.      Serviciile realizate cu aparatură profesională la curățarea și vidarea instalației constituie un factor important pentu mine ;
8.      Fiecare intervenție este finalizată prin raportare și testare în sarcină ;

9.      Experiență de peste 10 ani de în servicii de climatizare. Eu zic că este criteriu important pentru definirea serviciilor profesionale ;
10.  Câștig timp prețios! Operațiunea de  încărcare cu  freon se realizează în 30 minute,  iar de igienizare instalație în circa 15-20 minute.
Vara e pe aproape ! O igienizare și încărcare bine făcută a instalției de aer condiționat, îți aduc confort și plăcerea deplină a unui ambient optim în călătoriile cu mașina personală.
Eu o trec pe lista de priorități ! Tu ?
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.




    

Comments

Popular Posts