10 pași pentru un eveniment de afaceri reușit



     Creativitate, team-work, fair-play și pasiune = cheia tuturor reușitelor profesionale și personale. Acesta este principiul meu, după care îmi organizez workshop-urile și training-urile. În evenimentele organizate de mine, nu fac niciodată rabat de la regulă! Sunt momente în care îmbini utillitatea lucrului bine organizat cu plăcerea reușitei profesionale. Sunt momente în care poți comunica și tranzacționa cu echipa ta idei geniale, ce pot schimba destine sau predicționa viitorul.
Evenimentul prezent de dezvoltare personală și motivațională în vânzări, m-a ambiționat să mă autodepășesc.Consecință? Creativitatea și pasiunea mea au primit cu entuziasm ideea de a îl organiza. Ador provocările din această perspectivă! Urmăriți-mă în zece pași simpli!
1.      Realizarea impecabilă a workshop-ului este motto-ul echipei!.Strategia de bază cu care am pornit a fost discuția prealabilă cu cei din companie pentru stabilirea timpului rămas la dispoziție, buget, preferințele culinare și  organizatorice. Simplu și concis, bazat pe un buget mediu, am început schițarea evenimentului și stabilirea priorităților unui eveniment reușit. Nu bugetul în sine constituie o barieră in crearea succesului unui eveniment. Refuz să mă canalizez pe această traiectoria preconcepută! Am participat cu mult pasiune la organizare de evenimente în care am suplinit anumite servicii prin implicare personală. Acest lucru l-am explicat firesc și echipei mele, ținând cont de preferințele și părerile lor. În fiecare om zace un artist necunoscut. A îl asculta pe celălat e unul din secretele reușitei în viață! Am spus-o cu voce tare? Efervescența organizarii evenimentului m-a cuprins și se pare că i-am molipsit pe toți din echipa mea.
2.      Locația evenimentului? Pentru ca acest eveniment să se ridice la cote maxime am nevoie de cel mai profesionist centru de evenimente din București.Mă ocup personal de acset detaliu al agendei.V-am zis că sunt norocoasă? Nici nu o să vă vină să credeți! Am găsit locația perfectă, hotel Golden Tulip Times! Mai exact sala de conferinte, Panorama e ideală pentru ce mi-am propus. Pentru un eveniment corporate, atmosfera trebuie să  fie familială. Locul spațios cu lumină naturală, cu vedere spre Casa parlamentului oferă un mediu calm si relaxat propice creativității si fructificării ideilor spre rezultate.Mai mult decât atât, dotarea sălii de ședințe cu Lcd pojector și overhead projector au fost elementele principale pentru transpunerea proiecțiilor într-un mod profesional. Internetul de mare viteză din incinta hotelului si wifi au constituit un element important pentru alegerea unei locații de săvârșite ca Golden Tulip Times. Flipchart-ul din dotarea sălii este extrem de util în creionarea strategiilor de dezvoltare. Ecranul de înaltă rezoluție și rear screen projectorul au fost extrem de utile profesional în cadrul evenimentului.
3.      Teamwork in force! Nimic nu este imposibil când lucrezi pentru o echipă extrem de creativă bazată pe creativitate, competențe specifice, inovație și entuziasm, cheia evoluției în orice companie sau instituție. Merită un workshop de calitate! În etapa premergătoare creionării evenimentului,am stabilit un deadline aferent. Nu am ezitat nicio clipă și m-am implicat asemeni unui profesor ce își supraveghează elevii în evoluția sarcinilor conturate pentru a nu avea surprize ulterioare.
4.             Alegând hotelul Goden Tulip Times am reușit să suplinesc cu succes multe din sarcilile mele. Astfel, dacă la evenimentele precedente eram nevoită să caut furnizori de transport de la aeroport hotel pentru invitați, acum totul este deja aranjat! Hotelul asigură la un preț de 25 euro transferul invitaților aeroport - hotel si retur cu autovehicule moderne dotate cu aer condiționat. Aranjamentul sălilor este special organizat pentru evenimente de afaceri și denotă profesionalism și calitate. Am stabilit invitațiile de participare și modul de transmitere  pentru workshop-ul organizat.
5.              Bucuroși, bucuroși, dar invitații? Mă uit pe agendă și las intuiția să-și facă datoria. Știu, pe cei mai buni. Evenimentul în sine este de dezvoltare personală și profesională, eveniment ce irevocabil cere  prezența unor profesioniști în domeniu!
6.              Meniul este una din cele mai inportante elemente ale agendei mele pentru un eveniment reușit. Indiferent de tipul de eveniment organizat, invitații trebuie să aibă parte de ce este mai bun. Sunt norocoasă deoarece calitatea nu face rabat de la excelență! Meniul pentru pauza de prânz a fost servit de către invitați in incinta hotelului Golden Tulip Times, in restaurantul Good Old Times la mezamin.
              În decorul rafinat și elegant al hotelului, invitații au servit “mancare pentru suflet”, specific românească. Facilitățile multiple ale hotelului mi-au ușurat extrem de mult organizarea meniului acestui eveniment, spațiul destinat pauzei de cafea fiind în Cafe Times la parter.
7.         Pregătirea locului de desfășurare a evenimentului în Bucuresti și stabilirea detaliilor organizatorice cu furnizorii  de produse și servicii.
8.               Invitațiile în format electronic au fost trimise în timp util, dar nu înainte de a mă asigura de realizarea 90% a reușitei evenimentului. Principiul de bază, calitatea evenimentului să se ridice la expectațiile preconizate.
9.                A sosit ziua marelui eveniment! Agenda evenimentului este structurata astfel:         
09:00 – 09:30 – Primirea participantilor
09:30 – 09:45 – Intro conferinta
09:45 – 10:15 –  Dezvoltare personală și profesională prin tehnici specializate
10:15 – 11:45 – Pasul către excelență  în afaceri
11:45 – 12:00 – Coffee Break la Cafe Times din incinta hotelui Golden Tulip Times
12:00 – 12:30 – Tehnici inovative în vânzări
12:30 – 13:00 – Descoperirea abilităților personale și contribuția acestora în afaceri
13:00 – 13:45 – Pauza de masă la restaurantul Good Old Times, din incinta hotelului
13:45 – 14:00 – Incheiere
14:00 – 18:00 – Tur al orașului, prin intermediul Front Office al hotelului Golden Tulip Times.
      Echipa mea de voluntari s-a ocupat de primirea invitaților. Cu o zi înainte am fost mentorul motivațional al echipei. Nu întotdeauna totul merge conform așteptărilor. Consecința acestui lucru mă face să anticipez soluții pentru orice problemă survenită pe parrcursul evenimentului. Fără stress este cuvântul de ordine ce guvernează atmosfera. Căutarea de soluții în loc de problematirea situațiilor ivite. In final evenimentul și-a asigurat meritul de a se numi un eveniment corporate reușit.Am mulțumit tuturor, asigurându-mă că totul a fost exact cum mi-am propus iar feed back-ul invitațiilor a fost constructiv.
10.  Secretul unui eveniment de afaceri reușit? 
Se încropește una bucată echipă extra creativă,
Bazată acuratețe, promptitudine și perspectivă,
Se pune mult suflet, pasiune și profesionalism,
         Cu fair-play se purcede la treabă, plini de dinamism!



Prezentare Hotel GOLDEN TULIP TIMES Bucuresti pe videoguide.ro

Comments

Popular Posts