NU TREBUIE SĂ LIPSEȘTI DE LA SEMINARUL „PRINCIPIILE SUCCESULUI”



 De ce ?

"Nu contează dacă țintele tale sunt să ajungi un vânzător de top, un arhitect extraordinar, să iei numai note de 10 la școală, să slăbești, să îți cumperi o casă de vis, să ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes - principiile și strategiile sunt aceleași. Dacă le înveți și le aplici cu disciplină, îți vei transforma viața dincolo de visele cele mai frumoase."


Nu sunt ușor impresionabilă, dar cuvintele lui Jack Canfield, un om cu o experiență de 40 de ani în coaching, recunosc că au un mare impact asupra mea și mi-au dat o voință de nedescris! Simți motivație, asemeni avântului unui nou început de an în care fiecare dintre noi dorim să ne autodepășim. Poate că singur e greu, dar împreună cred că putem realiza lucruri remarcabile! Știu că ai frământări, deadline-uri de terminat sau obligații familiale. Dar ascultă-mă o secundă : meriți, omule bun, să-ți respecți mai mult propriul suflet, să fii deschis la noi oportunități sau să te ambiționezi să-ți autodepășesti limitele! E doar un pas. Și dacă simți că nu-ți iese, vino să înveți de la ,,success coach-ul” numărul 1 al Americii metodele din cadrul seminarului ,,Principiile succesului" prin care trainer-ul a creat cei mai mulți milionari.

Când și unde?

Întotdeauna mi-au plăcut oamenii optimiști și plini de energie pozitivă. Se spune că devenim media oamenilor pe care-i întâlnim. Așa să fie! Vino și tu pe data de 10 martie la Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca, să-l întâlnești pe unul dintre cei mai importanți speakeri motivaționali mondiali, Jack Canfield!
Pentru mai multe detalii despre seminar, bilete și update-uri  accesați :
Ca femeie, recunosc că venirea fondatorului și coautorului bestseller-ului nr #1 ,,Supă de pui pentru suflet" în premieră în România, reprezintă cadoul ideal, benefic, atât pentru viața personală, cât și profesională. Iar dacă încă mai ești sceptic, participând la acest eveniment asigurat cu garanția satisfacției, indubitabil vei avea parte de experiența vieții tale!  
E alegerea ta, dar  “Întotdeauna ascultă-ți instinctele şi află că toate răspunsurile de care ai nevoie se găsesc în tine… – viaţa înseamnă timp – şi vei afla cât de mult poţi creşte în anii în care îţi sunt destinaţi.”  - Jack Canfield în Supă de pui pentru suflet .

Comments

Popular Posts